Seksuell opplysning – en side om sex og samfunn

Seksuellopplysning.no er en nettside for deg som ønsker mer kunnskap om sex, prevensjon og kjønnssykdommer. Her finner du også informasjon om andre ting relatert til sex og samfunn.

Sex og prevensjon

Dersom du har spørsmål om sex eller prevensjon, kan du finne svarene du er på jakt etter hos oss. Mange unge er usikre på hvilken prevensjon de bør bruke. Her finner du gode råd!

For menn er kondom det eneste aktuelle prevensjonsmiddelet, men kvinner har mange valgmuligheter. Ved å lære mer om bruksmåte, virkninger og eventuelle bivirkninger, kan du enklere finne den prevensjonsmetoden som passer deg best.

Lær mer om bruk av kondom, p-plaster, p-piller, kobberspiral, hormonspiral, nødprevensjon, P-sprøyte og andre prevensjonsmidler. Vårt mål er å være en trygg kilde for seksuell opplysning.

Kjønnssykdommer

Vi er en kunnskapskilde for deg som vil lære mer om sex og samfunn. Har du spørsmål om kjønnssykdommer som herpes, klamydia, HIV, gonoré, syfilis eller lignende? Her kan du lære mer om symptomer, testing, behandling og forebygging.

Seksuelt overførbare sykdommer smitter ved seksuell kontakt, og kan enkelt forebygges med prevensjon. Har du først fått en kjønnssykdom, bør den behandles.

Kropp, graviditet og abort

På siden vår finner du også nyttig informasjon om kropp. Har du kanskje spørsmål relatert til kropp og sex? Lær mer om eggløsning, graviditet, befruktning og lignende i vår kunnskapsbase om sex og samfunn.

Seksuell opplysning er også nyttig for deg som har spørsmål om abort. Her kan du blant annet lære mer om kirurgisk og medisinsk abort, samt spontanabort.

Vi er her for deg!

Målet med vår tjeneste innen seksuell opplysning, er å besvare dine spørsmål på en enkel og forståelig måte.

Uansett om du er ung eller gammel, kan du finne svar på det du måtte lure på her!

Klinikk for seksuell opplysning

Oslo:

I Oslo så finner du Sex og Samfunn som er en Klinikk for seksuell opplysning i Oslo. Du kan finne ut mer info ved å besøke de her:  sexogsamfunn.no

De kan bistå deg med tester av kjønnssykdommer, veilede deg ved om du ønsker å starte med p-piller pluss mye mer.

 

 

https://www.sexogsamfunn.no/

seksuell opplysning